Oldal kiválasztása

5 last minute ajándéktipp apák napjára a Box for Men-től

Az apák ünnepét június harmadik vasárnapján tartják, melynek ötlete az Egyesült Államokból származik. 1910-ben egy lány elhatározta, hogy édesapja tiszteletére kezdeményezi az eseményt, aki hat gyermeket nevelt fel egyedül. Ugyan az apák napja még nem vetette meg annyira a lábát a köztudatban, mint az anyák napja, mégis egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük szeretetünket és tiszteletünket édesapánk, esetleg nagypapánk felé. Ha Te is szeretnéd idén megünnepelni az édesapád és kifejezni a háládat felé, akkor íme néhány last minute ajándékötlet.

1.Nyakkendő

Elengedhetetlen kiegészítője egy férfi ruhatárának. Még ha a mindennapokban nem is visel nyakkendőt, mindig akad egy esemény, ahová szükség lesz rá. Legyen szó egy családi összejövetelről, esküvőről, céges rendezvényről vagy akár egy romantikus vacsoráról, színházról a párjával.

A nyakkendő mellé mindig jól jön egy nyakkendőtű is, akár egy letisztultabb vagy egy egyedibb darabról, attól függően, hogy milyen színű vagy mintázatú nyakkendőt választasz.

https://boxformen.hu/termek/premium-nyakkendo-box

2. Pénztárca, kártyatartó

Ha a te édesapád is hajlamos szanaszét hagyni a pénzét vagy az iratait, hol a kocsiból, hol a zsebéből kerül elő és szeretnéd elkerülni, hogy a pénz vagy rosszabb esetben a jogosítvány ki legyen mosva, akkor a kedves gesztuson kívül még finoman fel is hívhatod a figyelmét arra, hogy ezeket a tárgyakat nem véletlenül találták ki. Ha semmiképp nem lehet rábírni a pénztárca használatára és már előre látod, hogy csak a fiókjában porosodna, akkor egy remek alternatíva lehet a pénzcsipesz, illetve egy kártyatartó mindig jól fog jönni, ráadásul mindkettő kis helyet foglal, így a zsebében is könnyedén elfér, egész biztos hálás lesz érte.

https://boxformen.hu/termek/kartyatarto-fekete/

3. Napszemüveg

Végre itt a nyár és ténylegesen is beköszöntött a jó idő. Egy napszemüveg szuper ajándék lehet a sofőr apukáknak a biztonságos vezetéshez, vagy ha szeretnéd, hogy ne hunyorgós és grimaszolós arcok nézzenek vissza rád a nyaraláson készült családi fotókon. Illetve egy napszemüveg öltöztet is, hiszen a legegyszerűbb szettet is feldobja egy stílusos kiegészítő. Válassz apukádnak egy hozzá illő darabot.

https://boxformen.hu/termek/premium-box-birds/

4. Zsebkendő

Egy öltöny, zakó stílusos kiegészítője lehet egy zsebkendő, mely harmonizál a nyakkendővel, vagy akár mintázatával, színével még inkább feldobja az öltözéket. Az esküvőszezon közeledtével akár még használatba is kerülhet, ha át kell nyújtani a könnyező feleségnek vagy pedig diszkréten felitatni saját elmorzsolt könnyeit. De csupán díszítő kiegészítőként is számtalan formában megjelenhet.

https://boxformen.hu/termek/lila-pottyos-zsebkendo/

5. Zokni

Fogyóeszköz. Nem is kell többet mondani róla, mindig kell egy új darab. Nyáron inkább a világosabb darabok dominálnak, de az időjárás hóbortosságát elnézve egy-egy sötétebb példány is jól jöhet, ha elő kell kapni a melegebb, általában sötétebb színű ruhadarabokat a szekrényből.

Fiatalos apukáknak remek választás lehet egy élénkebb színű, mintás, vagy úgy nevezett „vicces zokni”. Hihetetlenül fel tudja dobni a megjelenést és még inkább hangsúlyozhatja egyedi stílusát.

https://boxformen.hu/termek/standard-box-dynamic/

Abban az esetben pedig, ha szeretnéd egy teljes szettel meglepni édesapádat, és ezzel garantálni, hogy a következő eseményen ő legyen az egyik legstílusosabb anélkül, hogy gondolkodnia kéne, hogy mégis mit vegyen fel, lepd meg egy box-al, melyekbe stylist-jaink már összeválogatták a stílusos kiegészítőket, és további tippeket adnak, hogy hogyan viselheti őket.

https://boxformen.hu/shop/

Ha a hosszú hétvége folyamán megfeledkeztél az ajándékvásárlásról, visszatérve a hétköznapokba a felhalmozódott munka és tennivaló miatt pedig nincs időd ajándékért futkosni, ne aggódj a Box for Men házhozszállít! Ha pedig tovább inspirálódnál, kövess minket az Instagramon, ahol minden nap új tippekkel és összeállításokkal készülünk nektek!

https://www.instagram.com/box.formen/