Oldal kiválasztása

Az 91. Oscar-gálán nem csak a hölgyek öltözéke kapott hatalmas figyelmet. A férfiak merészsége idén felülmúlt minden eddigi díjátadót. Talán azt is mondhatnánk, hogy idén valójában a férfiaké volt a főszerep.

Sem színben, sem fazonban nem mondhatjuk, hogy a hagyományos Back Tie Dress Code-ot követték volna a férfiak. Jason Momoa, az Aquaman sztárjának púderrózsaszín öltönyére azt hiszem egyikünk sem számított, ahogy Pharell Williams  terepmintás rövidnadrágos szettje sem volt hagyományosnak mondható.

               

Azonban az este legmeghökkentőbb megjelenése díját joggal nyerte volna Billy Porter amerikai színész és énekes, aki a férfi öltözék határait feszegette öltönyválasztásával, pontosabban pánt nélküli bársony estélyiével, mely alá fehér inget, hozzá csokornyakkendőt és szmoking zakót viselt. Egyelőre nem bíztatnék senkit, hogy a következő Black Tie Partyn egy ehhez hasonló szettben jelenjen meg, azonban a magabiztosságot és merészséget bátran elleshetjük a sztártól, hiszen ezek a tulajdonságok kétség kívül minden férfinak jól állnak.

                                                                      

Kissé visszafogottabb verzióban ugyan, de a bársony idén nagy kedvenc volt a vörös szőnyegen, akár színes változatban is. Több sztár is választotta, és milyen jól tette. Összeszedtük a mi kedvenceinket:

Továbbá a hagyományosabb, visszafogottabb, ám annál elegánsabb megjelenéssel, akár színes szettben is taroltak a vörös szőnyegen a férfi hírességek.

                               

                                

Összegzésül tehát Uraim, arra bíztatnálak benneteket, hogy 2019-ben igenis merjetek színeket viselni és kitűnni a tömegből!

Ha pedig kissé bizonytalanok vagytok,vagy nem tudjátok mi is állna igazán jól, kövessetek minket! Inspirálódhattok cikkeinkből, valamint ha előfizettek boxainkra nem csak tökéletesen összeválogatott kiegészítőket kapok, hanem mellé stílustippekkel és tanácsokkal is segítünk benneteket, hogy a legkülönlegesebb alkalmakkor vagy akár a hétköznapokon is igazán stílusosak lehessetek.