Oldal kiválasztása

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  Ez az oldal (és valamennyi dokumentum, amelyre hivatkozik) tartalmazza azokat a feltételeket, amelyek a www.boxformen.hu weboldal ügyfél által történő használatára vonatkoznak, függetlenül attól, hogy látogatóként, regisztráció nélküli felhasználóként vagy regisztrált felhasználóként teszi ezt. Ha bármilyen kérdése van a jelen Felhasználási Feltételeket illetően, kérjük vegye fel a kapcsolatot Bálint Kristóf ev.-vel (1152 Budapest, Vécsey Károly utca 7.). Mielőtt elkezdené használni az oldalt, olvassa el figyelmesen a jelen felhasználási feltételeket. A weboldal használatával elfogadja e feltételeket és vállalja, hogy betartja ezeket. Ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, ne használja ezt a weboldalt.

 

BEMUTATKOZÁS

  A www.boxformen.hu egy olyan weboldal, mely férfiak számára kínál kiegészítő termékeket, amelyeket különálló termékekként vagy divattanácsadó által összekészített dobozokban forgalmaz a vásárlói számára.   A www.boxformen.hu a vásárlói számára különböző előfizetési szolgáltatásokat is nyújt, így a havi megújuló dobozokra tudnak szert tenni.   Szolgáltató adatai: A szolgáltató neve: ,,Box For Men” – Bálint Kristóf egyéni vállalkozó A szolgáltató székhelye (és egyben a panaszügyintézés helye): 1152 Budapest, Vécsey Károly utca 7 A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@boxformen.hu Adószáma: 67980875-1-42 Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Belügyminisztérium Telefonszáma: +3670/3213730 A szerződés nyelve: magyar A tárhely-szolgáltató neve – Tárhely.eu Kft

SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

 

A www.boxformen.hu oldalán lehetőség van az előfizetésre az alábbiak szerint:

 • havi előfizetés: havi díj fizetés szükséges hozzá, mely az ügyfél által megadott bank-, vagy hitelkártyáról kerül levonásra minden hónapban ismétlődő fizetés formájában, automatikusan megújul.
 • negyedéves előfizetés: 3 havi díj kifizetése szükséges egy összegben, melyet akár átutalással, akár bankkártya fizetéssel is lehet teljesíteni, az előfizetés automatikusan megújul.
 • féléves előfizetés: lehetséges a havi díjfizetés (ismétlődő fizetés formájában), illetve az egy összegben történő kifizetés, azonban ezen 6 hónap alatt a szerződést felmondani nem lehetséges, ellenkező esetben ködbér megfizetése esedékes. A ködbér mértéke: a hiányzó előfizetési hónapok összege.

Az előfizetés automatikusan megújul.

 • Előfizetés esetén, a lejárat után a szerződés automatikusan megújul. Lemondási lehetőségek. lsd. Felmondási szabályok
 • A szolgáltatás összege, minden hó 11.-én, (vagy a következő munkanapon) kerül levonásra, amennyiben a fizetés nem valósult meg, a boxformen.hu megtagadhatja, az adott hónapi termék kiszállítását.
  • féléves előfizetés esetén, bekérő számla kerül kibocsájtásra, amit a számla keltezésétől 5 munkanapon belül kell megfizetni

  FELMONDÁSI SZABÁLYOK:  

 • a szerződés felmondására az erre kialakított, a weboldalon letölthető formanyomtatványon keresztül van lehetőség, melyet pontosan kitöltve a felmondas@boxformen.hu email címre kell eljuttatni
 • a felmondás mindig a soron következő hónaptól lehetséges, melyet a nyomtatványban meg kell jelölni, ellenkező esetben a következő havi díj ismét levonásra fog kerülni
 • a felmondás a soron következő hónapot megelőző hónap 22.-ig kell megérkeznie a fent említett email címre.*

* Kivételt képez ez alól a Mentor Program Business Box

 

 

A megrendelés teljesítése

A szabályosan megrendelt és kifizetett termékeket Foxpost automatába, illetve GLS futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz. Továbbá lehetőség van a személyes átvételre is a boltban: 1011 Budapest, Lánchíd utca 15-17 A megrendelt termékek átvétele 5 munkanapon belül valósul meg, de minden esetben kap értesítést az ügyfél. Amennyiben valamelyik előfizetési szolgáltatást választotta az ügyfél, akkor annak a szállítása minden hónap 13. napjáig valósul meg. Új előfizetés első termékek átvétele 5 munkanapon belül valósul meg. Amennyiben a weboldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-19 óra közötti időszakban. Sikertelen kézbesítés esetén a futár még kétszeri alkalommal megkísérli kézbesíteni a csomagot Fogyasztó részére. Három sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag visszaküldésre kerül Szolgáltató részére. A visszaérkezett csomagokról telefonon vagy e-mailen értesítjük a tisztelt Fogyasztót, aki kérheti a csomag újbóli kiküldését. A visszaküldés és az újra postázás költsége Fogyasztót terheli ebben az esetben.

* Kivételt képez ez alól a Mentor Program Business Box

Fizetési és szállítási díjak

Fizetési módok: – átutalás: Gránitbank 12100011-17859909 – Online bankkártyás fizetés/BARION: Fogyasztó a Szolgáltató online webshopján keresztül biztonságos módon fizethet bankkártyájával.  A csomag a kifizetett összeg Szolgáltató számláján történt jóváírást követően kerül feladásra. Szolgáltató számlaszáma: Gránitbank 12100011-17859909. Bankártyás fizetés esetén a számlakivonaton minden esetben a Barion Payment Zrt fog szerepelni. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud a Vásárló bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a Vásárló bankkártyájának számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.   Ha azonban a kedves Vásárló regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcíme és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságát is növeli! Fizetéshez használható: -Mastercard vagy Maestro bankkártya -Visa vagy Electron bankkártya -Amex bankkártya FIZETÉS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL Ha nincsen a Vásárlónak bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak  pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tud fizetni. INGYENES A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes. BARION ALKALMAZÁS A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz. ELSŐ A BIZTONSÁG A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. Szállítási költség: A házhozszállítás díjai fizetési módtól függően a következők: Magyarország területén előfizetés esetén

 • Ingyenes

Magyarország területén nem előfizetés esetén

 • Mérettől és szolgáltatótól függően az ár változhat. A szállítási költségek a fizetési felületen feltüntetésre kerül, ezek a díjak a vásárlót terhelik, és a végösszegben felszámításra kerülnek.

 

Visszatérítés

Visszatérítésre kizárólag banki átutalással történt fizetés esetén van lehetőség. Amennyiben a mindenkor hatályos jogszabályok szerint jár el a megrendelő és a kézhezvételtől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, abban az esetben ha a termékek hiánytalan és kifogástalan állapotban kerülnek visszaküldésre, úgy a visszaérkezéstől számított 30 napon belül megtörténik a megrendelt visszafizetés. A szállítási költség minden esetben a vevőt terheli.

Mentor Program Business Box

A mentor program business box elnevezésű előfizetést lehetőség van minden hónapban elindítani, és bármikor felmondható. Amennyiben szükséges az előfizetést szüneteltetni lehet, ebben az esetben a havi előfizetés díját nem kell megfizetni, így nem kapja meg az előfizető a kért könyv csomagot.

Fizetési határidő és szállítási határidő: minden hónap 6.-ig beérkezett (Nem munkanap esetén, 6.-át követő első munkanap) havi csomagdíj és szállításidíj esetén az adott hónap csomagját cégünk a megfelelő szállítási móddal feladja. A csomag érkezése tárgy hó 16.-a (Nem munkanap esetén, 16.-át követő első munkanap). A tárgy hó 6.át követő vásárlás / díjrendezés esetén autómatikusan a következő hónapi vásárlásnak minősül, így a várható csomag érkezése, következő hónap 16.-a.

A Box For Men fenn tartja a jogot, hogy az előfizetéstől elálljon és megtagadja a kiszállítást. Ebben az esetben a vásárlási összeg visszafizetésre kerül.

 

A WEBOLDALUNKON ELÉRHETŐ TARTALMAK MEGBÍZHATÓSÁGA

  Míg minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az oldalunkon megjelenő hozzászólások és egyéb tartalmak pontosak és valósághűek legyenek, ezen adatok nem tekinthetőek teljes mértékben megbízható információnak. Nem vállalunk felelősséget semmiért, ami bármely regisztrált felhasználó, weboldal-látogató vagy harmadik személy ezen tartalmakba vetett bizalmának következménye.

VÁLTOZÁSOK A WEBOLDALON

  Weboldalunkat rendszeresen kívánjuk ellenőrizni és frissíteni, ugyanakkor azt nem tudjuk garantálni, hogy a rajta található tartalmak bármely adott pillanatban naprakészek legyenek és nincs semmilyen kötelezettségünk arra, hogy e tartalmakat frissítsük. Bármikor megváltoztathatjuk a weboldalunk tartalmát, felfüggeszthetjük a weboldalunkhoz való hozzáférés lehetőségét, vagy le is zárhatjuk értesítés nélkül korlátlan időtartamra.

 

VÍRUSOK, HACKELÉS ÉS EGYÉB TÁMADÁSOK

  Tilos:

 1. visszaélésszerűen használni a weboldalunkat úgy, hogy tudatosan vírusokat, vagy más hasonló rosszindulatú és vagy technológiailag ártalmas tartalmakat helyeznek el rajta;
 2. megkísérelni engedély nélküli hozzáférést szerezni a weboldalunkhoz vagy ahhoz a szerverhez, amelyen a weboldalt tároljuk vagy bármilyen más szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz, amely a weboldalunkhoz kapcsolódik;
 3. túlterheléses támadással (DoS-attack) vagy elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadással (DDoS-attack) vagy más módon megtámadni a weboldalunkat.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért, vagy kárért, amely abból fakad, hogy a weboldalunk használatával összefüggésben vagy a weboldalunkról vagy a hozzá kapcsolt más weboldalakról lévő tartalmak letöltésével összefüggésben, egy DDoS támadás, vírusok, vagy más technológiailag ártalmas tartalmak következményeképpen megfertőzik az ügyfél számítógépét, a számítógépes programjait, adatait, vagy bármely más, az ügyfél tulajdonába tartozó anyagot.

 

LINKELÉS A WEBOLDALUNKRA

  Linkelhet a weboldalunk főoldalára, feltéve, hogy ezt fair és legális módon teszi, nem sértve a jó hírnevünket és nem hasznot húzva abból. A linkelés során nem keltheti azt a látszatot, hogy bármilyen szövetségben vagy velünk, vagy hogy bármilyen hozzájárulást vagy jóváhagyást kapott erre tőlünk, ha ez nincs így. A weboldalunkat nem tehet más weboldal keretébe (HTML frame vagy iframe) és nem linkelhet a weboldalunk más oldalára, csak a homepage-re. Fenntartjuk a jogot arra, hogy külön értesítés nélkül visszavonjuk a linkelésre adott engedélyt. Annak a weboldalnak, amiről linkel a mienkre, is meg kell felelnie a jelen szabályzatban megfogalmazott tartalmi követelményeknek és csak olyan weboldalról linkelhet hozzánk, amely az ügyfél tulajdonában áll.

 

LINKEK A WEBOLDALUNKRÓL

  A weboldalunkon található, harmadik személyek weboldalaira vagy más forrásaira mutató linkek csak az ügyfél tájékoztatás célját szolgálják. Tisztában kell lenni azzal, hogy mi az ilyen weboldalakon és más forrásokon keresztül elérhető tartalmak felett semmilyen felügyeletet nem gyakorlunk és nem vállalunk semmilyen felelősséget értük vagy bármilyen veszteségért vagy kárért, amely abból ered, hogy használja ezeket.

JOGHATÓSÁG ÉS ALKALMAZANDÓ JOG

  Jelen felhasználási feltételek és bármely vita vagy követelés, mely ezen feltételekből vagy ezen feltételekkel kapcsolatban keletkezik (beleértve a szerződésen kívüli vitákat és igényeket) a Magyar Köztársaság jogát kell alkalmazni.

MÓDOSÍTÁSOK

  Bármikor módosíthatjuk a jelen szabályzatban foglaltakat. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, hogy észrevegye, ha ilyen változás történt, mivel azok kötelezőek az ügyfélre nézve. Az ezen az oldalon található rendelkezések némelyikét más oldalainkon megjelenő rendelkezések vagy értesítések is felülírhatják.