Oldal kiválasztása

Nyereményjáték

2019. Május 9-én induló Nyereményjáték menete és szabályzata

NYEREMÉNYJÁTÉK! Szerettünk volna valami igazán különlegeset adni Nektek, így a Box For Men csapata úgy döntött, hogy egy egyedi boxot fog kisorsolni!

Ha szeretnéd megnyerni az ajándékot, nem kell mást tenned, mint követni az alábbi lépéseket!

1. Követni a játékban részt vevő felhasználókat: : @boxformen

2. Likeolni a képet mind a Facebookon, mind az Instagram oldalon
3. Kommentben jelöld meg két barátodat! Több komment, nagyobb esély!

A nevezésed kizárólag akkor érvényes, ha mindkét oldalon követsz(Facebook, Instagram), mindenhol belikeoltad ezt a képet ( ez azért fontos, hogy nehogy kimaradjon a neved a sorsoláskor).

A NYEREMÈNY TARTALMA: .
Standard Box Birds Tartalmaz: ezüstszínű pénz és kártyatartó, Narancssárga zsebkendő, férfi napszemüveg, fehér, kék csíkos nyakkendő, madaras zokni

A nyereményjáték 2019. Június 12-én éjfélkor ér véget. A nyertest véletlen választjuk számítógép segítségével, és 48 órán belül kihirdetjük a Játékot tartalmazó kép alatt!
.
.
A nyertes nyereményét nem válthatja pénzre sem a Szervezőknél sem a játékban részt vevő cégeknél. A részvételhez minden lépést be kell tartanod. A nyereményjátékban a 13. életévüket betöltött cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik bejelentett magyarországi lakcímmel rendelkeznek. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak. A változtatás jogát a szervezők fenntartják.
Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – a Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót a Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás.