Oldal kiválasztása

Az asztrológia szerint a csillagjegyed több szempontból is meghatározza a személyiségedet.Úgy gondoljuk, hogy a saját személyiséged hozzáadásával nagyban fokozható a mindennapi megjelenés és így a magabiztosság.Nem tudod, hogy hol kezdd el? Ne félj! Összeállítottunk Neked egy divat útmutatót minden csillagjegyhez, hogy segítsen a 2019-es évet a legjobban indítani.

 

Kos

A Kosok vezetőknek születtek, merész és félelmet nem ismerő személyiséggel. A Kos egyedülálló stílusának és tüzes személyiségének hangsúlyozásához válassz trendi ruhákat merész színekben, például pirosat, feketét vagy akár vakító fehéret.

Bika

A Bikákról ismert, hogy megbízható csapattagok, és mivel a Vénusz az uralkodó bolygójuk, így érzékeny és tapintatos a természetük. A puha szövetek és színek, mint például a selyem, a pasztell árnyalatok és a virágos minták elősegítik a személyiségjegyek kihangsúlyozását.

Ikrek

Az Ikrek szabadszelleműek, ennek értelmében úgy kell kiválasztaniuk a ruhadarabjaikat, hogy ezt a szellemiséget tükrözzék. Ne félj kísérletezni a különféle élénk színekkel, hagyd hogy illeszkedjenek a színes személyiségedhez. Válassz szabadon illeszkedő ruhákat, például pamut pólókat, kötött pulóvereket és tornacipőket, hogy fokozd a modern és divatos stílusodat.

Rák

A Rákok ismertek az érzelmeikről és az érzékeny személyiségükről. A kipróbált és bevált stílus krémszínben vagy fehérben egy kitűnő választás, hogy nyugalmat hozzon az életbe. Válassz puhább textíliákat, például gyapjút vagy kasmírt, finom színekben, mint a halvány kékeszöld és a szürke.

Oroszlán

Az Oroszlánok a merészségükről és bátorságukról híresek, és ezt a nagyszerű személyiségjegyet a ruhatárukon keresztül is bemutatják. A formális és letisztult darabok, egyedi nyomatokkal és mintákkal kombinálva nagyszerű választás az Oroszlánok számára. Próbáld ki a napsárga vagy arany árnyalatokkal vegyített nyomott mintás pólókat.

Szűz

A Szüzekről tudni, hogy mindig jól informáltak, és ez nincs másképp a divatot illetően sem!A hagyományos és szerény stílusú darabok, föld tónusok és természetes szövetek praktikus kombinációja jól kiemeli személyiségét. Divatos márkajelzéssel ellátott pólóval párosítva kitűnő választás.

Mérleg

A Mérlegek vele született stílussal rendelkeznek. Vonzódnak a legújabb trendekhez és tisztában vannak amikor hogyan jelenjenek meg. Személyiségük és stílusuk összeszedett, nyugalmat áraszt.Válassz testhezálló és egyszerű ruhadarabokat, hogy kiemelje a szórakoztató és kedves személyiségedet.

Skorpió

A Skorpiók tudják mit akarnak és hogyan szerezzék meg. Azt is tudják, hogy a stílus és a divat tekintetében mi az, ami jól áll nekik. Általában személyiségük mágnesként vonz, de olykor hajlamosak a befelé fordulásra. A sötét és rejtélyes színek kitűnő választás a Skorpiók számára.

Nyilas

A Nyilas nem csak személyiségében, hanem stílusát tekintve is nyitott és szabadszellemű. Ez a csillagjegy valódi divatot teremthet, és különleges párosításokkal egyedi stílust hozhat létre, melyet másnak talán sosem jutna eszébe együtt viselni.Ne félj a legújabb funky trendek, vagy élénk színek kipróbálásától!

Bak

A Bakok sokszor ragaszkodnak a hagyományokhoz, ambiciózusok és szellemesek. Ezeket a tulajdonságokat helyezik előtérbe hagyományos, konzervatívabb ruhaválasztásukkal is.Az önbizalom növelése érdekében kipróbálhatod a hagyományos mintákat, például csíkosat, kockásat illetve a föld színeket: fekete, szürke, zöld, kék és barna.

Vízöntő

A Vízöntők függetlenségükről ismertek, ennek köszönhetően félelem nélkül próbálják ki az új trendeket és stílusokat.Mint szabad gondolkodók, a Vízöntők sok különböző színt, mintát és trendet szeretnek. Bátran keverd a különböző stílusokat, párosítsd akár a különböző korszakok stílusjegyeit.

Halak

Az érzékeny és álmodozó természetű Halakat a hűvös kék színárnyalatok és bohém stílusok jellemzik. Próbáld ki a puha szöveteket hűvös kék vagy levendula színekben.